
Efter lidt forskellige kanapéer og bryllupskage til receptionen, lukker vores kok mere op for godteposen under festmiddagen.
Chefkokken, Lars Petersen, er en af Marcos fodboldkammerater fra hans tid i Bov IF. Lars står i øjeblikket i lære ved Brasserie Rasmus Oubæk i København. Han kommer sammen med sin kollega Mads.
Vi har sammen med Lars sammensat en spændende fem retters menu – synes vi.
Selvom det ikke er den helt traditionelle suppe-steg-og-is-menu, så lægger vi ud med en lækker kartoffelsuppe lavet på flæsk med diverse tilbehør.
Anden forret er svamperavioli med scampi.
Så kommer de to hovedretter som man vel godt kan betegne som et par vilde symfonier, hvoraf den ene kan flyve. Så har vi ikke afsløret det hele;-)
Desserten består af gato marcelle, arme riddere, frugtkompot, creme brullé og hjemmelavet is.
Så skal der danses!! Inden vi skal have natmad surprise.
Stines nabo fra Sønderborg, Tine, kommer sammen med to veninder og hjælper med serveringen. De siges at være gavmilde skænkere…
Chefkokken, Lars Petersen, er en af Marcos fodboldkammerater fra hans tid i Bov IF. Lars står i øjeblikket i lære
Vi har sammen med Lars sammensat en spændende fem retters menu – synes vi.
Selvom det ikke er den helt traditionelle suppe-steg-og-is-menu, så lægger vi ud med en lækker kartoffelsuppe lavet på flæsk med diverse tilbehør.
Anden forret er svamperavioli med scampi.
Så kommer de to hovedretter som man vel godt kan betegne som et par vilde symfonier, hvoraf den ene kan flyve. Så har vi ikke afsløret det hele;-)
Desserten består af gato marcelle, arme riddere, frugtkompot, creme brullé og hjemmelavet is.
Så skal der danses!! Inden vi skal have natmad surprise.
Stines nabo fra Sønderborg, Tine, kommer sammen med to veninder og hjælper med serveringen. De siges at være gavmilde skænkere…
Ingen kommentarer:
Send en kommentar